Kerst

Kaarsjes aan, tafels prachtig gedekt, sfeervolle versiering en behaaglijk warm binnen.
Welkom, vrolijk kerstfeest!
Ontvangst met een feestelijke amuse, gevolgd door een heerlijk vis voorgerecht.

Consommé warm van de lepel, waarna een prachtig tussengerecht.
Als hoofdgerecht het beste uit twee werelden, wild & ossenhaas met een “winterse touch”.

Ter afsluiting een voortreffelijk dessert gevolgd door een kopje koffie met huisgemaakte zoete lekkernijen.

Laat u culinair verwennen bij Brasserie ’t Geveltje en vier een kerst om nooit te vergeten!

Kerstavond 4 gangen diner € 38,50
Ontvangst om 18:30 uur met feestelijke amuse

Voorgerecht
Proeverij van huisgerookte zalm, Hollandse garnalen en rivierkreeftjes met lauwwarme cocktailsaus, geserveerd met een crème van avocado & kletskop van limoen

Tussengerecht
Consommé van paddenstoelen

Hoofdgerecht
Duo van langzaam gegaard wildzwijn & ossenhaas met een saus van rode port en winterse specerijen

Nagerecht
Bavarois van Licor 43, tarte tartin van appel & kaneelijs

1e & 2e kerstdag 5 gangen diner € 47,50
Ontvangst om 18:30 uur met feestelijke amuse

Voorgerecht
Proeverij van huisgerookte zalm, Hollandse garnalen en rivierkreeftjes met lauwwarme cocktailsaus, geserveerd met een crème van avocado & kletskop van limoen

Soep
Consommé van paddenstoelen

Tussengerecht
Duo van zeebaars en coquille met zeekraal & crème van wortel

Hoofdgerecht
Duo van langzaam gegaard wildzwijn & ossenhaas met een saus van rode port en winterse specerijen

Nagerecht
Bavarois van Licor 43, tarte tartin van appel & kaneelijs