Dinerkaart

In het weekend serveren wij deze menu kaart, deze kaart is uitgebreider en bevat ook wat luxere gerechten.

Voorgerechten
Carpaccio van Maasweidekoe met basilicumpesto, worcesterdressing, gefrituurde zilveruitjes en Parmezaanse kaas € 10,95
Rilette van makreel, gegrilde knol en limoen-appel mayonaise € 11,95
Sashimi van rund, met crème van doperwt, ingelegde komkommer, radijs & bieslookmayonaise € 11,95
Langzaam oosters gegaarde eend, sjalottencrème en huisgemaakte kroepoek van five spices € 10,95
Lauwwarme scampi’s, vinaigrette van grapefruit en verveine, geserveerd met een salade van venkel en appel. € 11,95
Russische salade met tomaten Romanoff en kaas krokant € 10,95

Soepen
Mosterd crème soep met garnituur van spekjes en appel € 5,50
Broccolisoep met groenkruidenroom € 5,50

Soepen zijn ook in een klein formaat te bestellen: € 3,00

Hoofdgerechten
Zeeduivel filet met een saus van beurre blanc van Ras el Hanout en krokante pistache € 21,95
Vis van de dag, dagelijks wisselend vis gerecht € 20,95
Biefstuk van Maasweidekoe geserveerd met geglaceerde ui en een jus van rode wijn € 21,95
Kalfssukade geserveerd met eigen jus € 20,95
Duo van lamsrack & stoof van lamsbout geserveerd met een Provençaalse jus € 23,95
Groene linzen met waterkers, groene asperge en manchego kaas(V) € 20,95

Desserts
Drie bereidingen van mango € 7,95
Mousse van pure chocolade met rood fruit en yoghurt ijs € 7,95
Citrus crème brûlée geserveerd met kletskop van limoen € 7,95
Kaasplank van Het Genneps Kaashuis € 10,95