Dinerkaart

In het weekend serveren wij deze menu kaart, deze kaart is uitgebreider en bevat ook wat luxere gerechten.

Voorgerechten
Zalmtartaar met mayonaise van mierikswortel, krokant van zuurdesem en een ponzu vinaigrette € 11,95
Carpaccio van ossenhaas met gefrituurde kappertjes, rode ui, balsamico, parmezaan en grove peterselieknoflook pesto. € 10,95
Forelsalade met ingelegde appel, crème van dille en kletskop van limoen. € 10,95
Warme oriëntaalse kippendijen, geserveerd met grove jus van shiitake, rode ui, soja en honing. € 10,95
Tartaar van quinoa, crème van gerookte geitenkaas en gepofte biet. € 10,95

Soepen
Paprika-tomatensoep met garnituur van gedroogde abrikoos. € 5,50
Pompoen-linzensoep met garnituur van prei en amandelschaafsel. € 5,50

Hoofdgerechten
Vis van de dag, dagelijks wisselend visgerecht, met een beurre blanc saus. € 20,95
In anijsolie gebakken Corvina filet met een jus van Pernod. € 21,95
Huisspecialiteit: Langzaam gegaarde short rib in eigen jus. € 20,95
Biefstuk van Maasweide koe geserveerd met champignons, uitjes spek en een saus van rode wijn € 21,95
Langzaam gegaard Limburgs varkensprocureur in eigen jus. € 20,95
Green curry, een rijkelijk gevulde en licht pittige groene curry met geroosterde noten. € 20,95

Desserts
Tiramisu in weckpot € 7,95
Tarte tatin van peer, hangop en boeren kaneelijs. € 7,95
Appeltaart 2.0, appeltje gepocheerd in chaï tea, vanilleroom en huisgedroogde rozijnen € 7,95
Kaasplank met diverse kazen van ’t Kaashuis € 10,95