Dinerkaart

In het weekend serveren wij deze menu kaart, deze kaart is uitgebreider en bevat ook wat luxere gerechten.

Voorgerechten
Carpaccio geserveerd met rucola tomaten pesto en oude kaas € 10,95
In Smokewood gerookte eendenborst filet geserveerd met komkommer chutney en een crème van geroosterde ui € 10,95
Tartaar van tonijn, wasabicrème, groene salade en geroosterde sesam € 11,95
Gebakken rode mul met sinaasappel-dragon vinaigrette en dungesneden venkel € 10,95
Drie heerlijke bereidingen van tomaat (V) € 10,95

Soepen
Dubbel getrokken runderbouillon met garnituur van shiitake en bosui
Stevige soep van zoete aardappel met hazelnoot-spinazie pesto
Soepen zijn in een kleine portie te bestellen of in een normale portie
Klein € 3,00
Normaal € 5,50

Hoofdgerechten
Specialiteit van het huis: short rib, langzaam gegaard runderribje uit eigen jus € 20,95
Biefstuk van maasweide koe geserveerd met balsamico-tijm jus € 21,95
Parelhoen sûpreme met duxelles van paddenstoelen € 21,95
Vis van de dag, dagelijks wisselend, geserveerd met basilicum pancetta saus € 19,50
Parelgort risotto met groene asperge en een saus van zoete ui € 19,50
Kabeljauw, en papillotte geserveerd, daarbij een saus van kervel € 20,95

Desserts
Bavarois van Licor 43 met een bodem van Bastogne koek, daarbij gemarineerde vijgen € 7,95
Butterscotch-ijs met boterkoek en praline krokant van pinda en zeezout € 7,95
Trifle van chocolade en kokos € 7,95
Kaasplank met diverse kazen van ’t Genneps Kaashuis € 10,95