Dinerkaart

Hier vindt u onze menukaart met verse, lokale producten uit de Maasduinen. Kom, beleef en geniet!

Voorgerechten
Carpaccio van Maasweiderund, geserveerd met oude kaas, rucola en pesto van zongedroogde tomaten € 10,95

Gyoza gevuld met kippendij, geserveerd met zwarte bonen, witte koolsalade en ui € 10,95

Zalmsalade gemaakt van huisgerookte zalm, met crème van avocado en limoen € 10,95

Warm geserveerde scampi’s in romige saus van knoflook en een vleugje rode peper € 11,95

Tarte tatin van rode ui, geserveerd met biet en geitenkaas(V) € 10,95

Soepen
Zomerse uiensoep met een vleugje tijm € 5,50

Gazpacho(Mediterrane koude soep) € 5,50

Soepen zijn ook in een klein formaat te bestellen: € 3,00

Hoofdgerechten
Gepekelde en gegrilde rib eye, geserveerd met een saus van port, citrus en pure chocolade € 23,95

Gebakken maiskip, geserveerd met huisgemaakte tutti frutti € 21,95

Biefstuk van Maasweide rund, geserveerd met kalfssaus € 21,95

Op de huid gebakken dorade filet met zomerse gremolata €20,95

Wisselende vis, geserveerd met groene kruidencrumble en saus van venkel € 19,95

Maaltijdsalade vis, geserveerd met warme en koude vis en een crème van avocado en limoen € 16,50

Lasagne van ricotta en spinazie, geserveerd met saus van tomaat en basilicum(V) € 20,95

Desserts
Bastogne panna cotta, geserveerd met bramensaus € 7,95

Parfait van Cointreau, geserveerd met structuren van sinaasappel € 7,95

Aardbeien mengelmoes met siroop van rozen € 7,95

Kaasplank van Het Genneps Kaashuis € 10,95