Brasserie menu

Op maandag, woensdag en donderdag avond serveren wij uitsluitend ons Brasserie menu, lekker genieten van onze kwaliteitsproducten voor een leuke prijs:
3 gangen € 29,50
2 gangen € 25,50
1 gang € 19,50

Voorgerechten
Carpaccio van ossenhaas met gefrituurde kappertjes, rode ui, balsamico, parmezaan en grove peterselieknoflook pesto.
Forelsalade met ingelegde appel, crème van dille en kletskop van limoen.
Warme oriëntaalse kippendijen, geserveerd met grove jus van shiitake, rode ui, soja en honing.
Tartaar van quinoa, crème van gerookte geitenkaas en gepofte biet.
Paprika-tomatensoep met garnituur van gedroogde abrikoos.
Pompoen-linzensoep met garnituur van prei en amandelschaafsel.

Hoofdgerechten
Biefstuk van Maasweide koe geserveerd met champignons, uitjes spek en een saus van rode wijn
Langzaam gegaard Limburgs varkensprocureur in eigen jus.
Vis van de dag, dagelijks wisselend visgerecht, met een beurre blanc saus.
Green curry, een rijkelijk gevulde en licht pittige groene curry met geroosterde noten.
Huisspecialiteit: Langzaam gegaarde short rib in eigen jus.

Desserts
Tiramisu in weckpot
Tarte tatin van peer, hangop en boeren kaneelijs.
Kaasplank met diverse kazen van ’t Kaashuis, (meerprijs € 3,00)